NIEUWS


Op 26 november 2023 heeft Donder van Hagar's Vuur tijdens de selectiewedstrijd FCI Obedience georganiseerd door KC Woerden de 3e plaats behaald in de categorie OB2. 

(Foto. Anneke v. Westrenen)

 


Op 12 november 2023 heeft Donder van Hagar's Vuur de 3e plaats in de categorie OB2 behaald bij de FCI Obedience selectiewedstrijd georganiseerd door KC Zeist. (Foto Kees Smeele)

Op 14 oktober 2023 is Sensational Storm van Hagar's Vuur geslaagd voor het Reddingshonden-certificaat Vlakterevieren G. Tijdens ditzelfde examen is Cayden van Hagar's Vuur geslaagd voor het certificaat Speuren B. Het examen werd georganiseerd door Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland in samenwerking met NVBH Kringgroep Zwolle e.o.

Calla tijdens het examen Speurhond V
Calla tijdens het examen Speurhond V



** Op 5 augustus 2023 is Calla van Hagar's Vuur geslaagd voor het examen speurhond V.

Storm geslaagd voor VZH !
Storm geslaagd voor VZH !


** Tijdens datzelfde examen is Sensational Storm van Hagar's Vuur geslaagd voor het diploma VZH.

Het examen werd georganiseerd door NVBH Kringgroep Zwolle e.o. in samenwerking met Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland. Keurmeester was dhr. B. Kleinhesselink.

Donder door de bocht !
Donder door de bocht !

** Op 8 juli 2023 is Donder van Hagar's Vuur tijdens het FCI Obedience examen bij KC Zeist e.o. met de kwalificatie ""Zeer Goed"" geslaagd voor FCI Obedience 2

** Op 23 april 2023, 13 dagen na het behalen van het OBB brevet,  is Donder van Hagar's Vuur, tijdens de FCI Obedience wedstrijd bij KC de Kempen, geslaagd voor OB1 met de kwalificatie Zeer Goed.

** Op 10 april 2023 heeft Donder van Hagar's Vuur meegedaan aan de FCI Obedience wedstrijd bij KC West-Friesland. Ze behaalde de 1e plaats in de categorie OBB met de kwalificatie uitmuntend en ze slaagde daarmee voor het OBB brevet.

** Op 25 maart 2023 organiseerde Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland in samenwerking met NVBH Kringgroep Zwolle e.o. weer een reddingshonden-examen. Keurmeester was Mevr. D. Schoonenboom. Het weer werkte deze dag niet mee. Het was noodweer! De regen, hagel en harde wind hadden hun invloed op het werk van alle honden. Gelukkig sloeg Donder van Hagar's Vuur zich er prima doorheen en mocht ze aan het eind van de dag het Reddingshonden-certificaat IPO-R Puin B met de kwalificatie goed in ontvangst nemen.

Liesbeth met Donder en Anneke met Cayden
Liesbeth met Donder en Anneke met Cayden

** Op 17 september 2022 is Donder van Hagar's Vuur met 281 punten en de kwalificatie Zeer Goed geslaagd voor het Reddingshonden-certificaat IPO-R Puin A. Donder scoorde 188 punten voor het zoekwerk en 93 punten voor het appel. Tijdens dit examen behaalde Cayden van Hagar's Vuur het certificaat Speuren A met de kwalificatie Goed. Voor allebei de honden was het de 2e keer dat ze geslaagd zijn in de betreffende categorie en dat betekent dat ze door mogen voor het examen op B-niveau. Het examen werd georganiseerd door Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland in samenwerking met NVBH Kringgroep Zwolle e.o. Keurmeester was Dhr. F. Jansen.

 

 

 

** Op 28 mei 2022 is Calla van Hagar's Vuur met 277 punten en de kwalificatie Zeer Goed geslaagd voor het Reddingshonden-certificaat IPO-R Speuren B. Calla scoorde 183 punten voor het zoekwerk en 94 punten voor het appel.

 



** Tijdens datzelfde examen behaalde Donder van Hagar's Vuur het reddingshonden-certificaat IPO-R Puin A met 280 punten en de kwalificatie Zeer Goed. Donder verdiende 190 punten bij het zoekwerk en 90 punten voor het appel.
Het examen werd georganiseerd door Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland in samenwerking met NVBH Kringgroep Zwolle e.o. Keurmeester was mevr. D. Schoonenboom.

Donder: Aanzet zoekwerk
Donder: Aanzet zoekwerk

** Op 23 oktober 2021 zijn 3 honden van onze kennel met prachtige scores geslaagd voor hun reddingshonden-certificaat. Het examen werd georganiseerd door Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland in samenwerking met NVBH Kringgroep Zwolle e.o. Keurmeester was dhr. J. Meijer.

 

Geleider

Hond

Ras

Examen

Zoekwerk

Appel

Totaal

L. Meijs

Donder van Hagar’s Vuur

Tervueren
Teef

Vlakte B

197

99

296
Uitmuntend

A. v. Westrenen

Cayden van Hagar’s Vuur

Tervueren

Reu

Speuren A

195

96

291
Uitmuntend

L. Meijs

Calla van Hagar’s Vuur

Tervueren
Teef

Speuren A

196

95

291

Uitmuntend

 

** Op 11 september 2021 heeft Donder van Hagar's Vuur voor de 2e keer het certificaat Reddingshond IPO-R vlakterevieren A behaald. Ook deze keer met de kwalificatie uitmuntend. Donder scoorde 198 van de 200 punten voor het zoekwerk en 97 van de 100 punten voor het appel. Roulette, die inmiddels ruim 11 jaar is, deed ook mee met dit examen. Ze liet zien dat ze nog niet voor de jonkies onderdoet en behaalde het certificaat IPO-R mantrailen G met de kwalificatie zeer goed (93-92).

 

 

** Op 24 juni 2021 hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve Evi. Evi is vijftien en een half jaar oud geworden. Het is heel verdrietig om haar te moeten missen. De vele fijne herinneringen aan haar blijven voor altijd bij ons.

** Op zaterdag 26-9-2020 is Donder van Hagar's Vuur met de kwalificatie Uitmuntend geslaagd voor het reddingshond examen IPO-R Vlakterevieren A (195-96). Tijdens hetzelfde examen behaalde Calla van Hagar's Vuur met de kwalificatie Zeer Goed het certificaat IPO-R Speuren A (188-92).

** Op zaterdag 11 mei 2019 is Roulette geslaagd voor het examen speurhond-V.

** Op 23 maart 2019 zijn Donder van Hagar's Vuur en Don-Papa van Hagar's Vuur geslaagd voor het reddingshonden examen IPO-R Vlakterevieren Geschiktheid. Calla van Hagar's Vuur en Cayden van Hagar's Vuur waren eveneens succesvol op deze dag en behaalden allebei het certificaat IPO-R Speuren Geschiktheid.

Donder van Hagar's Vuur
Donder van Hagar's Vuur

** Op zaterdag 13 oktober 2018 is Donder van Hagar's Vuur geslaagd voor het IPO1-certificaat. Donder kreeg veel complimenten over haar temperament en werklust maar verloor door haar enthousiasme ook wat puntjes in de afwerking. Uiteindelijk behaalde ze 258 punten met 90 punten voor het manwerk en DZB uitmuntend.

** Op zondag 27 mei 2018 zijn Donder van Hagar's Vuur en Don-Papa van Hagar's Vuur allebei geslaagd voor het examen VZH-BH. Don scoorde 45 punten en Donder haalde er 55. Klik hier voor de video van stuitebal Donder tijdens het appel (afdeling A).

Calla van Hagar's Vuur. Manwerk Regiokampioenschap NBG Regio 1
Calla van Hagar's Vuur. Manwerk Regiokampioenschap NBG Regio 1

** Op zondag 22 april 2018 heeft Calla van Hagar's Vuur de 6e plaats IPO3 behaald tijdens het NBG Regiokampioenschap Regio 1 te Jubbega


 

**** Op zaterdag 7 april 2018 zijn Cayden van Hagar's Vuur en Calla van Hagar's Vuur allebei geslaagd voor het reddingshond-certificaat IPO-R Puin B. Het examen werd georganiseerd door Stichting Reddingshondengroep Midden Nederland ism NVBH Kringrroep Zwolle e.o. Keurmeester was dhr. J. Meijer.
 **** Op 25 maart 2018 heeft Cascadeuse van Hagar's Vuur (Cassy) met haar geleider Wout tijdens de IRO-wedstrijd voor reddingshonden in Nijmegen een eervolle 5e plaats behaald in categorie Puin B. Cassy is daarmee ook geslaagd voor het certificaat IPO-R Puin B. 
**** Op 18 maart 2018 is Dyami van Hagar's Vuur met zijn geleidster Caroline geslaagd voor het VZH-diploma.